pátek 26. června 2015

Škola+Eb

Čau, máme tu po hodně, hódně dlouhé době další článek. Ale víte co je dnes za den? Ano je pátek, poslední školní pátek... Děti mají vysvědčení, těší se na prázdniny. V mém městě jsme tento týden měli Týden Sportu. Vezmu to rychle.. V pondělí jsme běhali do kopce+ přetahovali. V úterý byl víceboj, ale ostatní kteří nesoutěžili šli na 7km výlet, deštěm a když fouká strašně studený vítr,super. Ve středu jsme běhali v parku "Javorka". Ve čtvrtek jsme měli hrát vybíjenou, ale já byla nemocná z úterý. A konečně dnes je aquatlon, ale jen pro ty kteří sami chtějí.


Každopádně vraťme se k vysvědčení,  skoro každý si představí tu hroznou listinu se známkami... Ale u mě to dopadlo celkem fajn.. Ehm samí... Šprt. Problém je, ale že chodím na ještě jednu školu.Asi se divíte jak to stíhám, a že mám tak dobrý proapěch, ale je to tím že tu druhou školu beru jako zábavu...

Mám tu pro vás pár tipů kam vzít dítě za "vízo":
1) ja už chodím 5 let do Pizzerie na pizzu nebo pohár
2) vemte dítě na nákup, ať si něco vybere
3) za méně dobré vysvědčení mu udělejte třeba dobré jídlo které mu chutná
4) hlavně ho nikdy netrestejte jak fyzicky i psychicky! PAMATUJTE že máte 60% zásluhu na výsledku!
5) dejte mu nějaké peníze např. 50, 100 Kč atd.
6) Ještě před 2 měsíci, mu nabídněte za vyznamenání např. nový mobil nebo tablet...
7) jděte s ním na sportovní zapas..

Doufám že jsem vás alespoň trochu inspirovala...

A teď k druhé škole: Pokud máte rádi fantasy například jako je H. Potter, Pán prstenů, Hobbit,Eragon, Čarodějky a ostatní, můžete se přihlástit na Eb. Nejbliší registrace bude v polovině srpna, určitě budeme rádi když tam uvidíme nové tváře!

Ps: začínají prázdniny a příspěvků tu bude přibívat! Už v neděli nebo v pondělí tu jeden přibyde!

Žádné komentáře:

Okomentovat